Работно време: Пон-Пет 08:00-20:00
                               Съб-Нед 09:00-19:00

Телефон: 052 604 337

СПОРТ

POWER PLATE – (30 мин.)

В Дамски фитнес “Джи Джи” ви предлагаме иновативна и полезна тренировка с уреда POWER PLATE:

POWER PLATE е уникален уред, който чрез вибрация тренира всички мускули, снабдява всяка клетка от тялото с кислород, дарява с младост и енергия!

Тренировките са подходящи за хора на всякаква възраст и във всякаква физическа форма, от абсолютно начинаещи до активни спортисти поддържащи физическата си форма.

Персонален инструктор създава индивидуална програма съобразена с вашата двигателна активност и здравословно състояние.

Открийте Вашата перфектна тренировка за здраве, красота и спортна форма!

Тренировките се провеждат с предварително записване на тел. 052 604 337

FLOWIN TRANING – (40/50мин.)

ИЗВАЙ ТЯЛОТО СИ ЧРЕЗ ТРИЕНЕ ЧРЕЗ FLOWIN TRAINING

FLOWIN е забавна, ефективна, естествена и по-задълбочена форма на физическа активност. При всяко упражнение се активират няколко мускулни групи едновременно.
Flowin е спорт, който може да се практикува ежедневно както от възрастни, така и от подрастващи.

Тренировки са подходящи за подобряване на:

равновесието

гъвкавостта на мускулите

правилната стойка на тялото

В Дамски фитнес “Джи Джи” провеждаме:

персонални тренировки за възрастни

пероснални и групови тренировки за деца и юноши, с насоченост към подобряване на стойката

Тренировките се провеждат с предварително записване на тел. 052 604 337

ЕМS-електромускулна стимулация – (30 мин.)

В Дамски фитнес “Джи Джи” ви предлагаме иновативна високо ефективна тренировка, която гарантира бързи и видими резултати.

Това занимание се извършва със специален ергономичен костюм, в който на определени места са поставени електроди, които съкращават в дълбочина големите мускулни групи. В комбинация с подходящи упражнения и кардио натоварване това се превръща в ефективна тренировка за намаляване на обиколките на тялото особено в проблемните зони /талия, бедра, седалище/ и извайване на мускули.

Ако желаете да опитате EMS или да научите повече за ползите от него, свържете се с нас на тел.: 052/604337 или заповядайте на място.
Очакваме ви!

Групови тренировки (50 мин)

В нашия фитнес се предлагат следните групови тренировки:

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

ПИЛАТЕС

Уникална система от упражнения за разтягане и сила, за укрепване и тонизиране на мускулите, изграждане на правилна стойка, начин за постигане на отлична спортна форма.

ФИТ БАЛ

Тренировка с големи надуваеми топки.Тренира всички мускулни групи, подобрява координацията на движението, равновесието и контрола на тялото. Подходяща за начинаещи и средно напреднали, за дами с хронични болки в областта на гърба и ставите и при проблеми с вестибуларния апарат.

БОДИ БАР

Аеробна тренировка комбинираща серии натоварващи различни мускулни групи, редуващи се със стречинг.Оформя мускулите и топи мазнините. Подходяща за средно напреднали и напреднали.

ЙОГА /класическа/

Оказва дълбоко физиологично въздействие и значителен формиращ ефект както на мускулите, така и на вътрешните органи и системи. Подобрява защитните сили на организма.Отличен начин за борба срещу стреса и преждевременното стареене.

ГИМНАСТИКА ЗА БРЕМЕННИ (след 3-ти месец)

Гимнастиката за бременни е съчетание от подходящи упражнения, дихателни практики и стречинг за поддържане тонуса на мускилите, предодвратяване натрупването на излишни килограми , болки в кръста, гърба и шията, умора и отичане на крайниците.

СТРЕЧИНГ

Динамична и статична серия от упражнения, целящи максимално разтягане на мускулите и подобряване на движението в ставите, възтановяването на кръвния и дихателен ритъм. Подходящ както за активно спортуващи, така и за хора със стоящи професии.