Работно време: Пон-Пет 08:00-20:00
                               Съб-Нед 09:00-19:00

Телефон: 052 604 337

МАСАЖИ

Видове масажи

СПОРТЕН масаж – ( 55мин. )

Силов масаж, подходящ за физически уморени и активно спортуващи, необходимата превенция на спортния травматизъм и хроничните болки.

Лечебен масаж – (40/60 мин.)

Лечебния масаж е подходящ за профилактика и лечение при заболявания на опорно-двигателния апарат и нервната система. Използва се набор от мануални техники, съобразени с оплакванията и спецификата на заболяването.

Биоенергиен масаж FOHOW –(40/50 мин.)

Източен метод за профилактика и лечение, включва масаж по меридиани и точки в комбинация с биотокове, които съвпадат с електрическия заряд на човешките клетки. Намаля отока, премахва токсините и болките, укрепва костите и мускулите.
Препоръчва се при следните състояния и заболявания:
– ревматизъм, артрит, плексит, радикулит
– цервикална спондилоза
– стомашно-чревни разстройства
– менопаузен синдром, безсъние, преумора и др.

Релаксиращ масаж– (50 мин.)

Отнема напрежението, отпуска мускулите, възстановява енергийния баланс, пообрява настроението.

Антицелулитен масаж – (30/40/50 мин.)

Дълбокотъканен масаж в комбинация с използваната професионална италианска козметика „GERARD’S” стимулира кръво – и лимфотока, подобрява обмяната на веществата, премахва мастните натрупвания, подобрява тонуса и вида на кожата.
С различна продължителност по желание на клиента, може да се комбинира с частичен класически масаж с обща продължетелност 60 мин.

Масаж на ходила – (30 мин.)

Рефлекторният масажът на ходила е алтернативен начин на лечение на конкретни органи и системи и отличен начин за премахване умората, тежестта и отоците на краката.

Частичен класически масаж – (30 мин.)

Класическият масаж стимулира имунната система и освобождава тялото от умората, активира кръвообращението и намалява напрежението в мускулите.