Работно време: Пон-Пет 08:00-20:00
                               Съб-Нед 09:00-19:00

Телефон: 052 604 337

Групови тренировки (50 мин)

ПИЛАТЕС

Уникална система от упражнения за разтягане и сила, за укрепване и тонизиране на мускулите, изграждане на правилна стойка, начин за постигане на отлична спортна форма.

ФИТБОЛ

Тренировка с големи надуваеми топки.Тренира всички мускулни групи, подобрява координацията на движението, равновесието и контрола на тялото. Подходяща за начинаещи и средно напреднали, за дами с хронични болки в областта на гърба и ставите и при проблеми с вестибуларния апарат.

БОДИ БАР

Аеробна тренировка комбинираща серии натоварващи различни мускулни групи, редуващи се със стречинг.Оформя мускулите и топи мазнините. Подходяща за средно напреднали и напреднали.

ЙОГА /класическа/

Оказва дълбоко физиологично въздействие и значителен формиращ ефект както на мускулите, така и на вътрешните органи и системи. Подобрява защитните сили на организма.Отличен начин за борба срещу стреса и преждевременното стареене.

ГИМНАСТИКА ЗА БРЕМЕННИ (след 3-ти месец)

Гимнастиката за бременни е съчетание от подходящи упражнения, дихателни практики и стречинг за поддържане тонуса на мускилите, предодвратяване натрупването на излишни килограми , болки в кръста, гърба и шията, умора и отичане на крайниците

СТРЕЧИНГ

динамична и статична серия от упражнения, целящи максимално разтягане на мускулите и подобряване на движението в ставите,възтановяването на кръвния и дихателен ритъм. Подходящ както за активно спортуващи, така и за хора със стоящи професии.

ВИДЕО