ОБАДИ НИ СЕ: 052 604 337      ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 08:00ч – 20:30ч   ·   СЪБОТА И НЕДЕЛЯ: 09:00ч - 19:00ч

ГРУПОВИ ЗАНИМАНИЯ

ПИЛАТЕС
- Уникална система от упражнения за разтягане и сила, за укрепване и тонизиране на мускулите, изграждане на правилна стойка, начин за постигане на отлична спортна форма.

ФИТ БАЛ
- Тренировка с големи надуваеми топки.Тренира всички мускулни групи, подобрява координацията на движението, равновесието и контрола на тялото. Подходяща за начинаещи и средно напреднали, за дами с хронични болки в областта на гърба и ставите и при проблеми с вестибуларния апарат.

БОДИ БАР
- Аеробна тренировка комбинираща серии натоварващи различни мускулни групи, редуващи се със стречинг.Оформя мускулите и топи мазнините. Подходяща за средно напреднали и напреднали.

ЙОГА /класическа/
- Оказва дълбоко физиологично въздействие и значителен формиращ ефект както на мускулите, така и на вътрешните органи и системи. Подобрява защитните сили на организма.Отличен начин за борба срещу стреса и преждевременното стареене.

ИНТЕРВАЛНА ТРЕНИРОВКА
- Редува интервали от аеробно фитнес натоварване и упражнения за мускулна сила.Води до така нареченото пасивно изгаряне на мазнини. Походяща за напреднали и начинаещи.

ЛЕЧЕБНА ФИЗКУЛТУРА ЗА ДЕЦА
- Занимания за деца с неправилна стойка, гръбначни изкривявания, наднормено тегло, включващи изправителна гимнастика, йога за деца, фитнес комплекс.

ГИМНАСТИКА ЗА БРЕМЕННИ (след 3-ти месец)
- Гимнастиката за бременни е съчетание от подходящи упражнения, дихателни практики и стречинг за поддържане тонуса на мускилите, предодвратяване натрупването на излишни килограми , болки в кръста, гърба и връта, умора и отичане на крайниците .