ОБАДИ НИ СЕ: 052 604 337      ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 08:00ч – 20:30ч   ·   СЪБОТА И НЕДЕЛЯ: 09:00ч - 19:00ч

МАСАЖИ

НОВО -  НОВО -  НОВО
БИОЕНЕРГИЕН МАСАЖ  FOHOW
Традиционен източен метод за профилактика и лечение, включва масаж по меридиани и точки в комбинация с биотокове, които съвпадат с електрическия заряд на човешките клетки. Възстановява клетъчната активност, укрепва имунитета,увеличаване способността на организма да се самовъзстановява. Намаля отока, премахва токсините и болките, укрепва костите и мускулите.
Препоръчва се при следните състояния и заболявания:
- ревматизъм, артрит, плексит, радикулит
- цервикална спондилоза
- стомашно-чревни разстройства
- менопаузен синдром, безсъние, преумора и др.

 

КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ
Класическият масаж стимулира имунната система и освобождава тялото от умората, активира кръвообращението и намалява напрежението в мускулите.

РЕЛАКСИРАЩ МАСАЖ
Релаксиращия масаж отнема напрежението,релаксира мускулите,възстановява енергийния баланс.

СПОРТЕН МАСАЖ
Спортния масаж е силов масаж, подходящ за физически уморени и активно спортуващи, необходимата превенция на спортния травматизъм и хроничните болки.

МАСАЖ С МЕД
Силовия масаж с натурален мед влияе тонизиращо и имуно-укрепващо. Подходящ е при простудни състояния и грип. Редовното му прилагане засилва защитните сили на организма.

ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ
Лечебния масаж е подходящ за профилактика и лечение при заболявания на опорно-двигателния апарат и нервната система. Използва се набор от мануални техники, съобразени с оплакванията и спецификата на заболяването.

АКУПУНКТУРА
Акупунктурата е вид лечебна терапия с игла. Акупунктурата може да помогне да се облекчат болката и дискомфортът при различни състояния, като безсъние, наднормено тегло, гинекологични проблеми, болка в ставите, проблеми с храносмилателната система, неврози и други.

МАСАЖ НА ХОДИЛА
Рефлекторният масажът на ходила е алтернативен начин на лечение на конкретни органи и системи и отличен начин за премахване умората, тежестта и отоците на краката.

АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ
Антицелулитния дълбокотъканен масаж изпълняван с професионална италианска козметика „GERARD’S” стимулира кръво и лимфотока, активирa обмяната на веществата, премахва мастните натрупвания, подобрява тонуса и вида на кожата.