ОБАДИ НИ СЕ: 052 604 337      ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 08:00ч – 20:30ч   ·   СЪБОТА И НЕДЕЛЯ: 09:00ч - 19:00ч
Дамски фитнес Джи-Джи разполага със следната база:                          
- фитнес зала
- зала за гимнастика
- масажен салон
- сауна
- съблекални с душове

ГРУПОВИ ЗАНИМАНИЯ

ПИЛАТЕС
- Уникална система от упражнения за разтягане и сила, за укрепване и тонизиране на мускулите, изграждане на правилна стойка, начин за постигане на отлична спортна форма.

ФИТ БАЛ
- Тренировка с големи надуваеми топки.Тренира всички мускулни групи, подобрява координацията на движението, равновесието и контрола на тялото.

БОДИ БАР
- Аеробна тренировка комбинираща серии натоварващи различни мускулни групи, редуващи се със стречинг.Оформя мускулите и топи мазнините.

ЙОГА /класическа/
- Оказва дълбоко физиологично въздействие и значителен формиращ ефект както на мускулите, така и на вътрешните органи и системи

ИНТЕРВАЛНА ТРЕНИРОВКА
- Редува интервали от аеробно фитнес натоварване и упражнения за мускулна сила.Води до така нареченото пасивно изгаряне на мазнини. Походяща за напреднали и начинаещи.

ЛЕЧЕБНА ФИЗКУЛТУРА ЗА ДЕЦА
- Занимания за деца с неправилна стойка, гръбначни изкривявания, наднормено тегло, включващи изправителна гимнастика, йога за деца, фитнес комплекс.

ГИМНАСТИКА ЗА БРЕМЕННИ (след 3-ти месец)
- Гимнастиката за бременни е съчетание от подходящи упражнения, дихателни практики и стречинг за поддържане тонуса на мускилите, предодвратяване натрупването на излишни килограми , болки в кръста, гърба и врата, умора и отичане на крайниците.

РЕХАБИЛИТАЦИЯ

- Индивидуални занимания за деца с висока степен на гръбначно изкривяване и други заболявания на опорно-двигателния апарат.
- Лечебна гимнастика при заболявания на опорно-двигателния апарат, неврологични и вестибуларни нарушения, възстановяване след раждане и гинекологични операции.

МАСАЖИ

КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ
Класическият масаж стимулира имунната система и освобождава тялото от умората, активира кръвообращението и намалява напрежението в мускулите.

РЕЛАКСИРАЩ МАСАЖ
Релаксиращия масаж отнема напрежението,релаксира мускулите,възстановява енергийния баланс.

СПОРТЕН МАСАЖ
Спортния масаж е силов масаж, подходящ за физически уморени и активно спортуващи, необходимата превенция на спортния травматизъм и хроничните болки.

МАСАЖ С МЕД
Силовия масаж с натурален мед влияе тонизиращо и имуно-укрепващо. Подходящ е при простудни състояния и грип. Редовното му прилагане засилва защитните сили на организма.

ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ
Лечебния масаж е подходящ за профилактика и лечение при заболявания на опорно-двигателния апарат и нервната система. Използва се набор от мануални техники, съобразени с оплакванията и спецификата на заболяването.

МАСАЖ НА ХОДИЛА
Рефлекторният масажът на ходила е алтернативен начин на лечение на конкретни органи и системи и отличен начин за премахване умората, тежестта и отоците на краката.

АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ
Антицелулитния дълбокотъканен масаж изпълняван с професионална италианска козметика „GERARD’S” стимулира кръво и лимфотока, активирa обмяната на веществата, премахва мастните натрупвания, подобрява тонуса и вида на кожата.

POWER PLATE

POWER PLATE е уникален уред, който тренира всички мускули.Тренировките са подходящи за хора на всякаква възраст и във всякаква физическа форма, от абсолютно начинаещи до активни спортисти поддържащи физическата си форма. Персонален инструктор създава индивидуална програма съобразена с вашата двигателна активност и здравословно състояние.

FLOWIN

ИЗВАЙ ТЯЛОТО СИ ЧРЕЗ ТРИЕНЕ
FLOWIN е забавна, ефективна, естествена и по-задълбочена форма на физическа активност.
Основния принцип за тренировка е плавното движение по плъзгаща повърхност и използване на тялото като противотежест. Flowin е спорт който може да се практикува ежедневно. Flowin позволява да се упражнява цялото тяло при ниво на трудност по ваш избор.

ЕЛЕКТРО-МУСКУЛНА СТИМУЛАЦИЯ

Това занимание се извършва със специален ергономичен костюм, в който на определени места са поставени електроди, които съкращават в дълбочина големите мускулни групи. В комбинация с подходящи упражнения и кардио натоварване това се превръща във високо интензивна и силно ефективна тренировка за топене на мазнини и извайване на мускули.
Електромускулната стимулация в друг режим на работа, допълнена с леки движения и стречинг упражнения, намаля мускулните болки и възстановява отслабените мускули.
Уважаеми клиенти, груповите занимания от 11:00 в събота и неделя изискват предварително записване!
Toggle Bar